Highland Middle School

Skip to main content
Mobile Menu
I believe I will Catch Up, Keep Up, Move Up
Bell Schedules » 7th Grade

7th Grade

7th Grade 2-Hour Delay Bell Schedule
Teams Oregon and West Point eat lunch 11:00am - 11:25am
Team Stanford eats lunch 11:30am - 11:55am
Description / Period Start Time End Time Length
Period 1 9:30 AM 9:55 AM 25 min
Period 2 10:00 AM 10:25 AM 25 min
Period 3 10:30 AM 10:55 AM 25 min
Lunch/Success 11:00 AM 11:55 AM 55 min
Period 4 12:00 PM 12:30 PM 30 min
Period 5 12:35 PM 1:05 PM 30 min
Period 6 1:10 PM 1:40 PM 30 min
Period 7 1:45 PM 2:15 PM 30 min
Homeroom 2:20 PM 2:30 PM 10 min